Ter Rivierenlaan 100, 2100 Deurne | Tel: 03 325 66 99
   

Menu

Hier vindt u slechts een greep uit onze menukaart en gerechten.

We bieden veel meer aan uit de Oosterse keuken.

Kom en ontdek onze specialiteiten.

De prijzen zijn restaurantprijzen, de meeneemprijzen liggen lager.

Buiten het menu dat u op deze website vindt, hebben we nog andere gerechten in het restaurant.


 

BEROEMDE AZIATISCHE SCHOTELS

Euro

200

Rivier De Yangtsekiang kip: Gebakken kippeblokjes met pikante zoet-zure saus

16.80

201

Peking eend: Op houtskool gegrilde Noord Chinese eend

22.50

202

Terriyaki Hibachi Beef: Dun gesneden ossehaas met terriyakisaus op Japanse wijze

19.50

203

Pat kung: Thaise gebakken grote garnalen met pikante saus

19.80

204

Boedha Tjai: Een beroemde vegetarisch monnikengerecht

15.80

205

Singapore Miefan: Dunne mie a la Singapore stijl

16.80

206

Tja Thai Chi: Gestoomde St-Jacobsvruchten met bieslook en zwarte bonen saus

23.80

 

 

 

 

Soepen

Euro

1

Traditionele Japanse miso soep

4.90

2

Tomatensoep

4.90

3

Kippensoep met bamboe

4.90

6

Thaise Tom Yam Soep

6.90

7

Suun Lat Tong
Een beroemde soep uit het koud gebied van China, bereid om lijf en ziel te verwarmen.Tintelend gekruid met o.a. verse pepers

6.80

9

Wan Tan Soep
Kantonese soep van heldere bouillon met miniflenjes, gevuld met fijngesn. Varkensvlees en groenten

6.80


 

Voorgerechten

Euro

13a.

Assortiment van 5 gestoomde dim sum

8.50

14

Loempia met kip

5.80

16.

Chinese lenterollen 4 stuks

6.50

25.

Gegrilde kippensate 3 stuks

8.50

30.

Japanse yakitori’s 2 stuks

9.50

23

Dim Sum Poon
Een zorgvuldig afgewogen combinatie van gebakken en gestoomde dim sum

12.80

24

Japanse Poon
Een combinatie van verschillende traditionele Japanse voorgerechten

12.80


 

Gerechten

Euro

40

Ka Lee Kai: Kipfilet in madras kerriesaus volgens eigen geheim recept

16.80

44

Dwaze kip: Heet, zoet, zuur, bitter

16.80

45

Polo Kai: Gebakken kipfilet met verse ananas in een fijne saus

16.80

52

Gebakken kippenblokjes met zoet-zure saus

16.80

53

Kippenblokjes met zwarte bonensaus

16.80

64

Tsaan Ab: Gefileerde eend overgoten met een heerlijke sinaasappelsaus

19.50

65

Heun So Ab: Geurig gebakken eend met groenten en saus in pannenkoek gerold

22.50

74

Chili Ribbetjes

16.80

75

Geroosterde ribbetjes met spec. honig saus

16.80

81

Guonbao Rau: Gesneden biefstuk met verse pikante rode pepers en sesamolie in een gembersaus

18.50

92

Lat Heun Ha: Grote Chinese garnalen bereid met Szechuan kruiden in een pikante saus

18.50

98

Chinese garnalen op 3wijzen (voor 2 pers)

49.80

107

Sam Kwart Een samengestelde combinatie van gefileerde tong, grote garnalen en krab, daarna gaargestoomd met een fijne cointreau saus

23.50

108a

Gestoomde tarbot met gember en bieslook

28.00

110

Tjap Tjoy met kip

15.50

112

Tjap Tjoy “ Harvest “

19.50

119

Tofu met Shitake, look en gember

15.80



144

HARVEST BOUQUET ( prijs voor 2 pers )

Euro

 

Speciaal aanbevolen vanaf 2 personen. Een sierlijk opgemaakt bouquet van 4 verschillende gerechten

Met scampi’s, kip, vlees of eend en verse groenten.
Onze chefkok stelt regelmatig een nieuw bouquet samen

39.95


145

PEKING EEND DINER (vanaf 2 pers. prijs voor 2 pers)

Euro

 

China's meest bekende eend diner

1. Peking eend in een pannekoek gerold
2. Peking eend soep
3. Fijn krokant hapje van eend
4. Geroosterde Noord Peking Eend
5. Gefileerde eend gesmoord in een saus met verse ananas en verse groenten
6. Chinese dessert

69.80


777

Japans Grill menu (prijs per pers)

Euro

 

Als u eens iets anders wilt eten, dan moet u dit menu beslist leren kennen.
De gerechten zijn op houtskool gebakken om de smaak van vlees, vis en kruiden beter tot hun recht te laten komen. De verschillende sauzen vervolmaken het boeket.

Scampi’s, zalm, kippenvleugels, inktvis, gesneden ossehaas.
Inbegrepen: misosoep, gemengde salades, gebakken rijst, diverse sauzen
.

29.90 p.p.


 

SUSHIVARIATIES/ SASHIMIVARIATIES

Bijvoorbeeld ingredienten met zalm, tonijn, zeebaars, dorado, scampi’s,
Zeepaling, Tarbot, octopus, eieren enz….

 

Euro

801

Geselecteerde sushi (klein) 5 soorten

15.80

802

Geselecteerde sushi (groot) 7 soorten

17.95

803

Geselecteerde sashimi (klein) 5 soorten

18.80

804

Geselecteerde sashimi (groot) 7 soorten

23.80

804a

Mix sushi/sashimi (groot)

23.80

 

 

 

 

ROL

Euro

805

Tekka Maki (tonijn 1 rol)

7.50

806

Sake Maki (zalm 1 rol)

7.50

807

Kappa Maki (komkommer 1 rol)

6.80

807a

Sesame Maki

8.50

807b

California Rol (krabstick, avocado, mayonaise)

8.50

 

 

SUSHI

 

808

Sake (zalm 2 st)

5.00

809

Tamango (eieren 2 st)

5.00

810

Sake, Maguro (zalm, tonijn 2 st)

5.00

811

Ebi (garnalen 2 st)

5.00

812

Zalm, dorado (zalm, dorado 2 st)

5.00

812a

Anago (zeepaling 1 st)

2.50

812b

Shibasu, Maguro (zeebaars, tonijn 2 st)

5.00


 

SASHIMI

Euro

813

Sashimi Maguro (tonijn 9 st)

16.50

814

Sashimi Sake (zalm 9 st)

16.50

815

SUKIYAKI MENU (vanaf 2 pers, prijs per persoon)

43.50

 

Sukiyaki, wellicht het beroemdste Japanse gerecht, is een klassiek eenpansgerecht.
Dit gerecht is in geheel Japan zeer populair.

Bij Sukiyaki worden de ingredienten (lendebief, Chinese kool, prei
wilde paddestoelen, rijstvermicelli, tahoe en uien) door ons bij u aan tafel bereid.
Vooraf : Miso soep, Yakitori met kip en Dessert

 

816

Tempura : Scampi’s, vis en groenten op beroemde Japanse wijze licht gefrituurd

21.50

817

Ramen : Traditionele Japanse noedelsoep met kip, Wan Tan, cha siu, Chinese champignons
en verse groenten in een grote kom samen geserveerd

19.50

819

Japanse Noedles:
Teppan - Gebakken noedles met kip en garnalen bereid met seizoengroenten,
champignons en ei

19.50


818

JAPANSE SUSHI MENU (vanaf 2 pers, prijs per persoon)

Euro

 

1. Heldere vissoep verrijkt met groenten
2. Kleurrijke geselecteerde Sushi & Sashimi
3. Gebakken Scampi’s of gefileerde zeebaars met verse groenten op Japanse wijze
4. Japanse groene thee

37.50


812

JAPANSE TEMPURA MENU ( prijs per pers. )

Euro

 

1. Gyoza ( Japanse hapjes )
2. Tofu Tempura met bouillon
3. Tempura scampi’s en groenten op beroemde Japanse wijze licht gefrituurd
4. Dessert – Japanse sesam ijs

39.50


 

ASIA MENU

Euro

146

TOKYO

27.50

 

1. Traditionele Japans misosoep
2. Licht gebakken Japanse kippenvlees hapjes
3. Gegrilde ossehaasrolletjes met Teriyakisaus
4. Japanse ijs

 

148

BANGKOK

27.00

 

1. Pikante Tom Yam Soep
2. Heerlijke Thaise kip met fijne kruiden
3. Gebakken mie
4. Dessert - Oriental Jade

 

149

KUALA LUMPER

27.00

 

1. Gegrilde scampi's sate
2. Roergebakken biefstuk met pikante kruiden "sha cha" saus
3. Gebakken rijst
4. Dessert – Sorbet Yellow

 


820

TEPPAN GERECHTEN

 

 

A. Grote garnalen met pikante saus op ijzeren plaat

20.80

 

B. Gesneden kip met pikante rode pepers en groenten op ijzeren plaat

17.80

 

C. Kikkerbilletjes met knoflook en uien op ijzeren plaat

20.80

 

D. Ossehaas op Chinese wijze op ijzeren plaat

22.50

 

E. Gegrillde gamba's met look op ijzeren plaat

24.00

 

F. Gegrillde vis (4 soorten) met groenten op ijzeren plaat

24.00


151

RIJSTTAFEL "HAPPY TWO" (per pers)

22.80

 

Vanaf 2 personen
1. Tomatensoep of Bamboesoep
2. Chinese loempia
3. Babi Pangang
4. Tjap Tjoy Canton sojascheuten
5. Gesneden kip met groenten in kerriesaus
6. Gebakken rijst

 


152

SPECIALE RIJSTTAFEL "ROYAL RIVER" (prijs per pers)

30.80

 

Voor 2, 3 of 4 personen

1. Sai Woo Rau
Een lievelingssoep, gemaakt van puur rundvlees en diverse specerijen

2. Kombinatie van 4 fijne krokante Kantonese hapjes


Hoofdgerechten

3. Yu Heun Ha
Chinese garnalen met een saus van gember, sesamolie, bieslook, azijn

4. Kai Ting
Kippeblokjes met ananas, cashewnoten, paprika's, wortelen, Chinese champignons,
bamboes, komkommers en verse pepers     

5. Chili ribbetjes
Gebakken spareribs met knoflook en uien

6. Gebakken rijst of witte rijst


Dit gerecht extra voor 3 en 4 personen

7. Ka Lee Kai
Kipfilet in madras kerry saus volgens eigen recept


Vanaf 5 of 6 personen: Hoofdgerechten verder uitgebreid met

8. Polo Ab
Geroosterde eend in een verse ananas saus

9. Rau Lau Sie
Gesneden ossehaas met bamboe, sojascheuten en hete kool

10. Nagerecht
Chinees dessert

 


153

THE ORIENTAL DINER "HARVEST" (prijs per pers)

39.50

 

Vanaf 2 personen

1. Suun Lat Tong
Een beroemde pikante soep uit het koude gebied van China

2. Heerlijke lenterollen met cocktail garnalen en gebakken dim sum

3. Yip Kai: Kip gehuld in een lotusblad a la Thaise stijl

4. Japanse Sushi met komkommer en gebakken Japans kippenvlees hapjes

 

 

Hoofdgerechten

 

 

5. Kong Tsing Ha:
Gebakken grote garnalen in Chinees Kreeftesaus

6. Dwaze Kip:
heet, zoet, zuur, bitter

7. Ho Yau Ab
Gefileerde eend met Chinese Champignons gebakken en overgoten met een heerlijke
oestersaus

8. Rau Lau
Ossehaasrolletjes met Japanse babychampionvulling

9. Gebakken rijst of witte rijst


Vanaf 6 personen: Hoofdgerechten verder uitgerbreid met

10. Teppanyaki
Varkenshaasje bereid met Szechuen kruiden in een pikante saus op hete plaat

11. Hor Sin
Mix van zeevruchten met wokgroenten in een geurende saus van het Oosten

12. Nagerecht
Ijs met vers fruit

 


Heerlijke kreeft

Hele kreeft met verse fruitsalade van mango, appel meloen, tomaten, aardappel, komkommer

* Gelieve op voorhand te bestellen

55.00

Gebakken hele kreeft met heerlijk gekruide saus van gember en bieslook

* Gelieve op voorhand te bestellen

58.00


Chinese Fondue:

Chinese Fondue is een feestelijk en heerlijk uitgebreide maaltijd
Ingredienten :
Kipfilet, Ossehaas, Chinese garnalen, tongfilet, inktvis, St-Jacobvruchten, visballetjes, verschillende Chinese champignons, tahoe, kikkerbilletjes, mie, Chinese groenten diverse sauzen en rijst.

* Gelieve op voorhand te bestellen

35.50 p.p.



Buiten het menu dat u op deze website vindt, hebben we nog andere gerechten in het restaurant.