Ter Rivierenlaan 100, 2100 Deurne | Tel: 03 325 66 99
   

Referenties

Wij kregen al heel wet, bekend en minder bekend volk over de vloer. Kijk mee in ons archief van tevreden klanten.

Restaurant HARVEST verzorgt catering voor perconferentie KUNGFU PANDA 3 met de stemcast : Sofie Dumont, Warre Borgmans, Tanja Dexters, Roel Vanderstukken.
Harvest op Wezel Culinair - 3 dagen lang verwennerij van uw smaakpapillen (september 2013)!

 

Harvest kookt voor de Antwerp Giants (februari 2012).


Uitzonderlijk hoog niveau binnen de wereld van de oosterse gastronomie. De waaier aan uitgebalanceerde menu's laat een culinaire ontdekkingstocht door Aziatische wereld toe. Of het nu over de vier Chinese keukens of de Japanse keuken, ja zelfs de Thaise gerechten zijn met uiterste zorg klaargemaakt. Reken daarbij de uitstekende service en een meer dan behoorlijke wijnkaart en ieder bezoek smaakt naar telkens meer. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van de Aziatische keuken op hoog niveau.
Luc Verbruggen, 06 feb 2012, 18:46


De keuze van de ingredienten is reeds uitzonderlijk. Niet alleen de versheid van de rouwe zalm, maar ook de malsheid, het parfum en de explosie van de waaier van smaken in de mond is "uitgevist" uitzonderlijk! Dit geldt ook voor het "anders Japans eten" te vinden bij de eerste keuzes van de spijskaart. Het onthaal is even verfijnd als de gerechten. In andere woorden, een absolute aanrader. Marianne Hartmann en Jo Eerens
Marianne Hartmann, 02 feb 2012, 22:31


Harvest werd bezocht door Michel Van der Auwera van de site
Restaurant Harvest in Deurne serveert de beste gerechten uit de Oriëntaalse keuken. De Aziatische keuken is bijzonder groot en gevarieerd, maar werkt meestal met de Yin en Yang filosofie met evenwicht in de gerechten. Zo moet het vlees en vis in balans zijn met groenten en fruit.

Het restaurant heeft een strak Japans interieur, en de bediening gebeurt met de glimlach, volgens de Oosterse traditie.
Specialiteiten van het huis zijn verschillende soorten Peking Eend, dim sum en kruidige garnalen uit de Chinese keuken en verschillende soorten sushi en sashimi uit het land van de rijzende zon. deze kleine hapjes zijn apart of per selectie te bestellen.

Een fles huiswijn wordt ontkurkt voor 17,95 euro per fles. Speciaal voor lekker Antwerpen serveert restaurant Harvest twee kennismakingsmenu's voor minder dan 40 euro. Maar voor dat bedrag is er ook voldoende keuze om a la carte te eten.
http://www.michel-in-antwerpen.be


Oktober 2011: Harvest verschenen in de Feeling restaurantgids met de 100 beste buitenlandse restaurants van Vlaanderen.

In Harvast gaan de Chinese en de Japanse keuken hand in hand. Dat betekent dat er naast sushi, sashimi en sukyaki ook bereidingen als Yantsekiang kip, gestoomde dim sum en rijstschotels op het menu staan. Hier is vooral het Pekingeenddiner aan te bevelen, vijf bereidingen met Pekingeend, die onder meer in de pannenkoek wordt gerold, gesmoord in een saus met ananas en groenten of tot soep verwerkt. Van het billetje wordt nog een krokant hapje gemaakt. Er zijn ook een aantal klassieke bereidingen uit Thailand en Signapore.


Mieke Vogels in De Standaard Magazine over Harvest
"Sinds drie jaar woon ik in Deurne. De restaurants in de buurt zijn op een hand te tellen, en een ervan is Harvest. Na een drukke werkweek is dit Aziatisch restaurant de uitgelezen plaats om samen met mijn man het wwekend te beginnen en om bij te praten. Hij eet graag Chinees, ik hou meer van Japanse gerechten en beide keukens zijn er even lekker."
lees meer...


Wij kenden Harvest al een tijdje en het is er steeds een feest om te eten. Genieten van overheerlijk eten in een aangenaam kader. Een echte aanrader voor wie houdt van verrassende gerechten. Er is keuze uit een uitgebreide kaart. Ook nog een pluimpje voor de samenstelling van het menu. Heel uitgebalanceerd zodat men kennis kan maken met wat "Harvest" te bieden heeft.
Roger De Vlieger, 09 dec 2011, 16:53


Voormalig gouverneur van de provincie Antwerpen. Camille Paulus bij Harvest

Frank Geudens - Voorzitter van het districtscollege in ons restaurant.

Marco Borsato

Anne de Batselier

John Miles

Bieke Ilegems

Jeanne en Roger

Beste Lin en Chow,
Meer dan dertig jaar zijn wij al te gast in jullie restaurants. Eerst in Azië en de laatste jaren hier in Harvest. Door de jaren heen hebben we niet alleen genoten van heerlijke schotels maar hebben we ook meer en meer de geheimen van de oosterse keuken leren kennen. Een oosterse keuken die meer dan zijn plaats verdient naast alle andere gerenommeerde keukenes.

We waren er getuige van hoe jullie beiden erin lukten om een reeds hoge norm voortdurend te verbeteren tot een nooit eerder gezien niveau dat bij ons weten zijn gelijke niet kent.

Jullie zijn erin geslaagd een kaart aan te bieden die een volledig pallet bestrijkt van het allerbeste van wat de Oosterse keuken te bieden heeft.

Maar wat wij nog meer waarderen, is telkens weer de warme gastvrijheid, die enkel goede vrienden kunnen bieden.

Goede vrienden Lin en Chow, eens te meer hebben jullie ons weer een keer verwend met een ongelooflijk prachtig feest, waarvoor wij jullie uit de grond van ons hart bedanken.


Harvest op Antwerpen proeft 2009, 2010 en 2011
De foto's...Bekijk hier de Youtube film.

Schitterend restaurant. Verrassende gerechten, uitgebreide kaart. Vriendelijke bediening. We komen hier reeds vanaf het openingsjaar, en we blijven komen!
Dirk Jespers, 26 sep 2011, 09:48


Met dit eten blijf je "Lang Jong" of "Long-Jang" dat klinkt wat meer Chinees. In gewoon ordinair Nederlands watwazhetlekker!

Merci,

Toon Hermans...


We maakten kennis met Harvest via familieleden. Het werd een mooie verrassing. We genoten van verfijnd eten in een rijk palet aan smaken. Vriendelijk onthaal, de nodige uitleg en aangepaste wijnen van goede kwaliteit maakten het plaatje compleet. We besloten het niet tot die enkele keer te laten. Harvest staat van toen af op ons lijstje van favorieten.
Leuridan Brigitte, 04 sep 2011, 12:37


Na 13 jaar bezoek aan Harvest heeft dit restaurant nog steeds verrassingen in petto! Verfijnde gerechten en uitzonderlijk voor aziaten bij elk gerecht een zéér aangepaste saus! Hier blijven wij komen!
Lodewijk Van Rompaey, 04 sep 2011, 08:13


De Standaard Magazine over Harvest - 12.06.2010

Probeer hier zeker het eendenmenu, dat je wel een dag op voorhand moet bestellen. Eerst is er pekingeend met pannenkoekjes en pruimensaus, dan worden van de billetjes heerlijk krokante hapjes gemaakt, ten slotte wordt de rest van de eend bereid met groenten en bouillon.


Bieke Ilegems - Standaard maandag 26 augustus 2002

"Lekker Antwerps restaurant? In Deurne is Harvest een fantastisch restaurant, daar ga ik wel eens sushi uithalen".


Publi pers - 26 maart 1998
Harvest: Chinees restaurant in Deurne "Een adres om te koesteren en een aanrader van formaat!"

lees meer...